Betontörés, betonroppantás

Bontás

Gépi épületbontás, Betontörés, Építési hulladék kezelése, Inert

Cégünk vállalja  az egyszerű családiházaktól kezdve a legbonyolultabb és legösszetettebb épületek, szerkezetek gyors és hatékony bontását. A bontott anyagokat szelektíven rendezzük, válogatjuk. Az inert hulladékot pofás törő berendezésünkkel megfelelő szemcseméretűre daráljuk. 
Az elbontott hulladékokat a környezetvédelmi követelmények pontos betartásával szállítjuk és kezeljük.


Betontörö

Powerscreen Metrotrak HA Pofás törő

A Powerscreen Metrotrak HA hidraulikusan állítható pofákkal rendelkezik, így a kimeneti termék mérete 40mm-100mm között változtatható. Pormentesítéshez fúvókákon keresztül finom vízpermetet fúj. Beépített elektromágnes segítségével a töretből eltávolítja a betonvas elemeket. A gépet saját trailerünkkel a kívánt helyre szállítjuk, a helyszínen saját lánctalpán mozog. A gép újrahasznosít: téglát, betont, tetőcserepet, kőkockákat, járdaszegély köveket, márványt, üveget, gránitot, csempét, járólapot, burkoló köveket, kődarabokat/nagyobb kavicsokat, és még sok más kemény anyagot. Így a bontásból eredő anyagokat nem kell elszállítania, lerakóhelyi díjat fizetnie, és zúzalékot vásárolnia. Ezzel időt, pénzt, és energiát takarít meg. Nem utolsó sorban pedig csökkenti az építkezés környezeti terhelését jelentős mértékben, így is hozzájárulva a környezetünk védelméhez.Betonroppantó

Hammer RH 16 Betonroppantó, pulverizáló

Az új univerzális betonharapó olló: Hatalmas erő, könnyű használhatóság. Akár 900 mm vastag alapfalak törésére is alkalmas. Hosszúgémes munkagépünk akár 16 méter magasra is képes felnyúlni vele. Ideális gerendák és nehéz betonszerkezetek törésére nagy magasságban. Ez az első számú bontóeszköz, ha halkan kell dolgozni. Használható lakóövezetekben is, ahol a hidraulikus bontókalapácsok használata nem engedélyezett.

360 fokos elfordulás: A betonroppantó olló teljesen körbeforgatható, ami nagyban megkönnyíti a pozícionálást és a kezelést.
A pofák beépített vasbeton ollót tartalmaznak, így bármilyen gerenda elvágható vagy leemelhető.


Kiszolgáló gépek

Természetesen a betontörő és betonroppantó gépeinkhez kiszolgáló gépparkot is biztosítunk. Profi rakodógépeinkkel és szállítóeszközeinkkel állunk az Ön rendelkezésére!

X


Globe Aqua Kft. - Ionco Zrt

 8600 Siófok, Honvéd u 33 - 35.
 +36 30 911 36 57
 info@globeaqua.hu


Ugrás az oldal tetejére